Bøger

Her er bøgerne jeg arbejder på…

Varulve, Valkyrier & Andre Mytologiske Væsner. En mytologibog, der indeholder de mest kendte skabninger fra forskellige mytologier og kulturer.

Et eksempel på bogens indhold.

Når jeg er færdig med denne, laver jeg en kaldet “Valhalla”, hvor jeg fokuserer på de nordiske guder.

Kamufleret Som Civiliseret er min første digtsamling om livet i rendestenen, livet på flugt, livet bag tremmer og alt derimellem. Mine bedste observationer fra et ualmindeligt liv og humoristiske kommentarer til den verden vi lever i, mennesker og dyr. Mit syn på religion og politik og bare sjove små hverdagsting.

Outpost 52 – The Last Daylight

Kommer snart!

Nøkken (Nixie)

En historie om en dansk familie fra byen, der køber et gammelt søhus. Mens forældrene er i gang med at flytte ind og indrette, går de to børn ud for at udforske skoven omkring søen. Der gemmer sig noget i søen, og drengen begynder at lave underlige tegninger på sit værelse. Et gysereventyr.

Valkyriens Kys (The Kiss of the Valkyrie) 

Et slag finder sted på Jorden. Mange stærke krigere falder i det kolde mudder.
Himlen åbner sig, og en flok valkyrier i tunge rustninger kommer ned på
slagmarken på deres heste. De ser på de faldne krigere, der bløder ud på
jorden. De vælger nogle af mændene og samler dem op på deres heste
og flyve dem opad, mod himlen, til Valhalla.


I Valhalla bliver de mødt af Odin den Vise, Vejrguden Tor
og Tyr, krigsguden. De fester, drikker og træner til slaget ved
Ragnarok. Valkyrierne er Odins tjenestepiger, denne verdens engle og
er der for at kæmpe og træne krigerne fra Jorden. En smuk valkyrie
forelsker sig i en kriger. Guderne befaler hende at give slip på det
for en valkyrie og må ikke være forelsket i et menneske. Hendes kærlighed til ham
er så stærk, så hun trodser Guds ordrer, og de fordriver hende fra Valhallas sale som en straf, og hun bliver en udstødt.

Hun krydser regnbuebroen Bifrost med sit udstyr og skal vandre
Jotunheims sletter, troldenes land, som en omstrejfer, alene. På sin rejse møder hun
Fenrisulven, Mimers brønd, Midgårdsormen, Udgårds Loke, de nordiske guder Balder, Idun kærlighedsgudinden, Loke, Frigg, Hugin og Munin, Odins ravne og en masse andre allierede og fjender. Hun bekæmper onde skabninger på sin rejse og bliver stærkere og klogere. Valkyrien vender tilbage for at kæmpe ved Ragnarok sammen med guderne. Hun dør for at forsvare hende sande kærlighed, den faldne kriger.

Bondegårds Ferien (The Farm Holiday)

En familie fra København holder sommerferie på en jysk kvæggård. Fiskeri i det lille vandløb, ponyridning og lokal mad, men de gør en foruroligende opdagelse, da de åbner en af ​​fryserne i stalden. Ferien bliver snart til en kamp for overlevelse.

Bæstet fra Toscana (The Beast of Tuscany)

Valentino fra Toscana er den smukkeste mand i hele Italien, men Gud befaler ham ikke at røre nogen kvinde for han skal gemme sin kærlighed til englene i himlen. Valentino bliver hele tiden fristet, fordi alle kvinder vil have ham og lægger an på ham. En nat trodser han Guds ord og forpint med sit begær og længsel voldtager og dræber han en ung pige. Han kommer i fængsel, og folk kalder ham derefter Bæstet i Toscana.

Lænkehunden (The Chained Dog)

Dette er historien om Dobermannen “Fenris”, der bor på en jysk gård. Livet på gården er ikke let, for han skal være på vagt dag og nat, lænket til et gammelt hundehus, og det eneste selskab, han har, er en lille rødkælk, der en gang imellem kigger forbi og fortæller ham historier fra de varme lande . Men en dag sker der noget. Noget der ændrer Dobermanns liv for altid….